söndag 14 november 2010

Med en k-pist hängandes över axeln

Ett ex hör av sig med ett mejl, en amerikan som bor i New York, ett ex sedan femton år tillbaka. Han är konstnär och reser världen runt med sina konstutställningar. Varje gång han är i Europa skickar han ett mejl och bjuder in till vernissage med lockropet: "I can pay for your ticket".
Låter kanske smickrande, att han fortsätter höra av sig efter så många år, men det enda han lyckas med är att irritera mig.

I de senaste mejlen har han till exempel tjajat om att jag ska skicka ett foto av mig själv. Han vill veta hur jag ser ut i dag, trots att det bara är sex år sedan vi senast sågs. Trotsigt har jag skickat bilder på apor, traktorer, figuriner från mitt hem eller på mina träskor. Allt utom bilder av mig själv.
Till slut ger jag ändå efter för hans önskan, skickar ett foto taget i oktober i år. Det är höstkänsla i bilden. Jag står vänd i profil och blickar ut över vattnet. Det är inget märkvärdigt foto, rätt neutralt egentligen. Till svar får jag:
"Well, well a photo of you. I know you thought I was asking for some dirty pics of you and well this is what I get ..."

Jag blir helt rasande och skickar ett ilsket svar:
"Why the hell would I think you were asking for dirty pics and why would I have any? And if I did, why on earth would I send them to you? Are you perhaps just a walking genital in human form?"

Så nu går jag med en laddad k-pist hängandes över axeln. Jag är så jävla trött på att det enda män tänker på är sex. Så till nästa perverterade man som kommer i min väg: RA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA!!

7 kommentarer:

Jane Morén sa...

Adrenalinet stiger när jag läser din text. Vilken typ! Och så igår på baren, den där Milfsnubben. Nej! Nu krävs hårda tag. Det som glädjer mig dock och som får mig att vilja skratta högt är hur genialt det var av dig att skicka bilder på dina träskor! hahaha. Vad kul! Så kreativt och rebelliskt.

Jenny Lindgren sa...

Ja Jane, nu får det banne mig vara nog! Rebellisk och motsträvig blir jag när jag provoceras, men den här helgen blev det lite för mycket. Men kantarellhistorien gjorde mig glad, dvs. om du läste blogginlägget innan. En liten motvikt i det övrigt sexistiska.

Anonym sa...

Jag kommer med macheten!
Vilket jävla trams, att ens tro att du skulle slösa tid på honom, vad förväntar han sig och vem tror han att han är i ditt liv? Skunk!

Jenny Lindgren sa...

Skunk är verkligen det rätta ordet Carina! Ja, kom med macheten.

Annika sa...

Och varför är det ingen som vill ha snuskbilder av mig då? Eller hur var det nu igen: "Om ingen nyper mig i rumpan snart går jag hem".
Skämt åsido, han ÄR en skunk. Alla män är som tur är inte sådana - eller så är de bara bättre på att dölja det...

Pia sa...

Undrar om han skulle fatta vinken ifall Du skickade ett foto på Dig själv med k-pist hängande över axeln?! ;)

Jenny Lindgren sa...

Annika, man hoppas ju... Att alla män inte är sådana alltså!

Pia, nu har jag en "mordisk bild" att skicka, tack vare dig! :)