fredag 2 juli 2010

Jätteviktiga och jätteriktiga nyheter!

Jag bläddrar i en sån där tidning som heter något med "Hör-Klick-Hänt-Se-Dam-Extra-Svensk" och läser att:


... författaren Denise Rudberg har tydliga karriärsdrömmar för sina barn: "Jag skulle bli SÅ besviken om barnen började jobba på bank. Jag vill att de ska ha ett kreativt yrke."
Snacka om press! Vad hände med "du ska göra det som gör dig lycklig", inte det som gör mamma lycklig?


... skådespelerskan Gwyneth Paltrow berättar i sitt nyhetsbrev att hon drabbats av benskörhet och det är ju trist... Men ett EGET nyhetsbrev!? Vem sjutton skickar hon det till?


... schacklegendaren Bobby Fischers kropp grävs upp för att man ska kunna säkerställa om han är far till en 18 årig fillipinsk flicka som säger sig vara hans dotter. Herregud, låt 'an va! Jag blir alldeles matt ...


... sportjournalisten Patrik Ekwall raljerar över att han en gång stått vid sidan om prinsessan Victoria vid en trång bardisk och bestämt bett henne sluta knuffas utan att ha haft en aning om vem han talade till förrän hans kompis påtalade det.
Säg mig, herr Ekwall, om du hade vetat att det var prinsessan Victoria, om du hade sett att det var Hon, hade du då stått där som ett fån och låtit dig bli knuffad på bara för att det var en prinsessa?


... Robinson-Emma och hockeyproffset Henrik "Zäta" Zetterberg gifter sig i sommar. "Det kommer att bli ett fantastiskt bröllop", berättar parets bröllopskoordinator.
En bröllopskoordinator, finns det något töntigare? Jag skulle inte ens använda en om jag så fick det gratis. Bara att behöva uttala meningen "jag måste prata med min bröllopskoordinator" skulle få mig att avstå från att gifta mig.

3 kommentarer:

Anneli sa...

Äh, jag vet inte jag. Jag har slutat att ens bläddra sådana där tidningar, man blir ju bara ledsen över hur ytligt livet kan vara. Man får hoppas att det mesta är påhittat.

Kim M. Kimselius sa...

Tyckte verkligen om din ton som genomströmmade alla dessa texter. Mycket kul läsning, och intressant. Kram Kim

Jenny sa...

Ja Anneli, det mesta är säkerligen påhittat. Men hittar jag en "sån där" tidning, med nyheter från en ding-ding värld, så bläddrar jag gärna i den för skojs skull, lite tidsfördriv sådär. :)

Kim, är glad att du gillade tonen och tyckte det var kul. Det var liksom meningen!