tisdag 29 juni 2010

Vi skrämmer varandra, Bambi och jag!


Härom dagen var det jag som överrumplade "Bambi"
när jag tittade fram över altanräcket. Inte kunde väl
han veta att jag låg där och solade.

I dag var det Bambi som överrumplade mig när jag
kom gåendes längs med stigen upp till huset. Inte kunde
väl jag veta att han skulle stå runt husknuten och vänta.

5 kommentarer:

Jane Morén sa...

Ok, nu har vi beviset Jenny: du bor i en saga. I sagan finns Bambi, Pepparkakshuset och tidigare en fågel om jag inte minns fel, någon som var hungrig när det var kallt och så du;-) Vilka påpassliga bilder du var snabb nog att få, vilken kontakt du har med råddjuret.

Granne med potatisodlaren sa...

Det är en granne jag skulle vilja ha. Men här springer inte Bambi omkring. Här stampar hans kusin älgen. Vad kul att du fick bilder på Bambi. Jag har inte hunnit fram för att föreviga ettårskalven som kommer hit ibland.

Evas värld sa...

Gulligt! Ni får bli vänner helt enkelt :)

Annika sa...

De är söta - i andras trädgårdar!

Jenny sa...

Ja Jane, jag kanske bor i en saga. Man kan ju dra vissa paralleller mellan mig och den lilla, lilla gumman som bodde i det lilla, lilla huset. Och visst minns du rätt, det var en liten fågel som kom på besök i vintras, och som fick den sensorstyrda utelampan att tändas gång på gång. Fick mig att tro att någon kom på besök. Och efter det skrev du ett fint och lite sorligt inlägg om fågeln som kom på besök hem till dig för att invänta den sista vilan...

Granne-Eva, jag håller ALLTID min mobiltelefon i handen (och därmed också kamera) så att ingen ska få chans att springa iväg med den... ;)

Eva, jag tror nog att vi är på väg att bli det, vänner alltså!

Annika, jag störs inte så mycket av de. Jag gillar sällskapet helt enkelt!