tisdag 2 februari 2010

Lilla jag, petite moi, vann banantävlingen!


Jag vann banantävlingen! Bara så där. Gissa antalet bananer på bilden var tävlingen - och jag gissade rätt! Otroligt va?! Så här gick det till:

Min bloggvän Annika har en annan bloggvän, Carina, som brukar lämna lite underfundiga kommentarer på Annikas blogg. Jag blev nyfiken på Carina så jag tittade in på hennes blogg. Hon visade sig vara fotograf, bosatt i Dominikanska republiken. Samma dag hade hon utlyst en gissningstävling: let's play kallade hon den, lagt ut ett foto på bananer (bilden ovan): "Räkna och gissa", uppmanade hon. I vinstpotten låg tre vackra fotografier. Jag tog mig tid, räknade och kom fram till att det var 305 bananer på bilden. Och jag gissade rätt - eller fel, helt säker kan man ju inte vara.

Nu väntar tre underbart vackra fotografier, de ni ser nedan, för att ramas in och sättas upp i mitt hem, där de kommer passa in alldeles perfekt.
Tack Carina! Jag blev så glad, särskilt i dag, då livet inte visat sig från sin bästa sida. Det dåliga rann liksom av mig.

8 kommentarer:

Evas värld sa...

Grattis petite toi! Så kul - jag älskar Carinas fina bilder.

Jane Morén sa...

Grattis, vad kul! Vad målmedvetet att du bara började räkna så där och sedan skickade in ditt svar. Bilderna blir väldigt fina på väggen, speciellt gillar jag fåglarna på en tråd.

Annika sa...

Jag är sur; du vann med 4 bananer...

Jenny sa...

Den tycker jag också mycket om Jane.

Jenny sa...

Annika, vad är väl fyra bananer hit eller dit? ;)

Granne med potatisodlaren sa...

Grattis. Bilderna är underbara. Jag måste börja läsa den bloggen också.

Anonym sa...

Jenny, det är inte tur, det handlar om att kunna räkna riktigt dåligt helt enkelt!

Jenny sa...

Jo Carina, så är det! Och som sagt, matematik har aldrig varit min starkaste sida, men ingen kan vara gladare för det idag än jag.