torsdag 31 december 2009

Inget varar för evigt

Kärlek. Vänskap. Känslor. Stämningar. Styrkor. Svagheter.
De kommer och går. Visar sig i ny skepnad. Eller gammal. Landar på nytt. Och försvinner igen. Genom hela livet.
Avslutar därför det här året och börjar nästa med en låt av Enya som åter tagit plats i mitt liv efter en femton år lång paus. Välkommen tillbaks Enya och välkommen 2010.
Gott Nytt År kära bloggvänner! Tack för att ni finns.

10 kommentarer:

Evas värld sa...

God fortsättning Jenny. Hoppas 2010 blir ett fint år för dig.

Annika sa...

Vackert och vemodigt Jenny, precis som livet kan vara.
Önskar dig ett härligt 2010 i ditt lilla fina hus. Du har en trädgård i vårskrud att se fram emot, ett under man aldrig tröttnar på. Kram!

Anne sa...

Gott nytt år Jenny! Jag önskar dig mycket värme, äventyr, platser där du känner dig hel, sammanhang av glädje och helhet! Kram från mig

Jane Morén sa...

Gott nytt år Jenny och hoppas du får ett toppenår. Körkort i vår och cab, eller hur! Tack för det här året i bloggvärlden!

Mahi sa...

Hej Jenny,

Gott Ntt År! Åh, Enya är en gammal favorit. Mina barn har börjat spela henne och jag letade fram min gamla CD igår.

Kram M

Jenny sa...

Tack för fina hälsningar!
Det är andra dagen på det nya året och jag ska träna - inget löfte, bara ett fortsatt intresse. Hoppas ni fortsätter med det ni mår bra av.

Pia sa...

Lite sent omsider, men ett riktigt varmt och kärleksfullt Gott Nytt År önskar jag Dig också Jenny!

Enya har alltid varit en favorit, så tack för vacker musik!

Kram

Sofie B-C sa...

God fortsättning, Jenny! När jag läste Elizabeth Georges nya deckare för ett tag sedan blev jag sittandes just vid raderna om att "Nothing lasts, that is the curse of being human". Det kändes plötsligt så .. ja, stort. Och visst är den nästan som en "förbannelse"; ett ok, en vikt att bära. Klart att det är skönt när det negativa passerar. Men tanken på att allting -kärlek och annat gott inkluderat- också passerar, ja det är ju en aning tung att bära. Låt oss hoppas att vi kan njuta i nuet. Gott nytt 2010!

Granne med potatisodlaren sa...

God fortsättning. Lycka till alla önskningar inför det nya året.

Jenny sa...

Tack för fina nyårshälsningar Pia, Sofie och Eva!

Sofie, ja det finns något sorgsamt över att inget varar för evigt, samtidigt som det också kan innebära något positivt, precis som du skriver. Jag tog Enya som exempel på detta eftersom jag trodde att jag hade "växt ifrån" hennes musik. Men så var det uppenbarligen inte eftersom jag nu, femton år senare, känner att hennes stämningsfulla musik passar perfekt med mina sinnesstämningar. Hennes skivor har gått på repeat hela jul- och nyårshelgen. Det känns hoppfullt!