torsdag 22 oktober 2009

Några ord om underkläder

Det finns mycket fina underkläder att köpa och det behöver inte kosta så mycket heller. Även de stora klädkedjorna har ett ganska bra kvalitativt utbud numera. Så kanske är jag en tråkmåns, för i kväll när jag tvättar en hög med vita kläder blir jag så innerligt lycklig när jag hänger upp min totalt osexiga behå som börjar tappa både färg och form. Men den är ju sååå bekväm! Som hud på hud skulle man kunna säga. Märket är visserligen exklusivt - Calvin Klein - men den ser mer ut att komma ifrån affären "Redigt Under" (uttala gärna det påhittade butiksnamnet med småländsk dialekt).

Bilden har jag lånat av en för mig okänd bloggare som använder sin uttjänta behå som blomkruka. Innovativt!

5 kommentarer:

Annika sa...

Underkläder ska vara framför allt sköna! Jag tror att det finns en liten klyfta mellan vad män önskar se sina kvinnor i och vad kvinnor själv helst väljer. Men egentligen vill såväl män som kvinnor samma sak - konfort när det gäller ens egna underkläder!

Jenny sa...

Ja, så är det verkligen - att det finns en klyfta mellan män och kvinnor om vad som anses sexigt och inte. Och det kan jag hålla med om - när det gäller det motsatta könet. Men med komfort känner i alla fall jag mig fin under. Hel och ren, som mormor brukade säga. Hehe.. ;)

Vill även säga Annika, att det är himla roligt att du ger så mycket respons - och på en gång dessutom. Det var fyra kommentarer från dig att titta igenom. Kul!
Hoppas du hade det bra på din konferens. Jag ska efter din recension se Ulf Malmros film Bröllopsfotografen.

Granne med potatisodlaren sa...

Underkläder ska vara en del av mig. Passa perfekt och göra mig glad. Inte ofta som alla kriterier slår in. Häftig blomkruka-det är trädgårdshumor!

Sofie B-C sa...

Tack för denna bilden, den säger så mkt -tycker jag! Medan jag skriver känner jag nu dessutom hur dene egna behån spänner ... Kanske det är dags att utöka samlingen, inte bara storleksmässigt utan även färgmässigt? Dags att bejaka de kvinnliga tillgångarna kanske!

Annika sa...

Jenny, jag konsumerar blogginlägg i grupp så då blir det flera kommentarer på raken! :)