söndag 9 januari 2011

Ingen mening alls

Alla människor fyller en funktion, en mening. Jag kan bara inte komma på vad min är. För inte kan det väl vara den att jag ska jobba måndag till fredag 9 till 5 fram till pensionen och för evigt leva ensam i mitt hus? Det ser jag ingen som helst mening med. Ingen alls.

8 kommentarer:

Evas värld sa...

Du kommer inte att vara ensam. Ska vi träffas en dag och spåna framtid och möjligheter? Och du, jag blir uppiggad av att läsa Sanna Ehdins blogg - testa!

Jenny Lindgren sa...

Gärna Eva! För så här kan det inte fortsätta. Tack för bloggtips också!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag känner på samma sätt som Eva; ska vi ses? En fika alla tre? Jag vet ju inte mycket om framtiden men just nu är jag i närheten.

Jenny Lindgren sa...

Va! Är du i stan, i Stockholm?

Anonym sa...

Åh vad jag vill träffa dig, spåna och prata allvar och strunt och bjuda dig på vin och se ett aha i ditt ansikte! Vi vet så lite, ibland vill vi för mycket, ibland ingenting, men någonstans därinne, långt inne, så tror jag det finns, det där man brinner för, som man verkligen vill.

Jenny Lindgren sa...

Åh Carina, det skulle jag också verkligen vilja, samtala! Och att hitta det jag brinner för. Det är det där "aha:et" jag så starkt går och längtar efter.

Anonym sa...

...och de är så satans svåra att hitta dessa "aha"... en del har försökt att sälja dem på postorder, på sajter på internet osv, men det är ju bara piratkopior! ;-)

Jenny Lindgren sa...

Jag vet, jag har själv råkat skaffa mig ett par sån där kopior.