Ett lysande kitschigt sällskap



Den här söta lilla kaninen, som också är en lampa, har flyttat in hos mig i dag och sprider nu ljus i mitt hus. Ordet kitschig känns passande, för när jag slår upp ordet får jag den här beskrivningen: "Kitsch är en inredningsform där föremålen inte nödvändigtvis harmoniserar med sin omgivning. Värdering läggs istället på det individuella föremålets egenskaper än helheten i ett hem."
Min lysande lilla kanin!

Kommentarer

Jenny L sa…
Ja, visst är han ljuvlig (jag tror att det är en han)!
Jane Morén sa…
Jättefin! Jag är inte överdrivet intresserad av heminredning men den här kändes speciell. Här hemma har vi tre kaniner in real, de ger en mysig hemtrevnad när de sitter och knaprar på frön och grönsaker.
Vilken fin liten kompis! En kitschig sak kan verkligen lyfta ett helt rum.
Han är ju helt sjukt hemtrevlig! Har du tittat in på www.kitsch.se - som min kompis Annika Burman driver, underbart galna saker!
Jenny L sa…
Jane, levande kaniner kräver lite mer jobb. Har inte riktigt den tiden idag. Så det får bli en plastkanin så länge. Men jag kan tänka mig att de riktiga ger hemtrevnad.

Annika - min lilla "rabbit" lyser verkligen upp vardagsrummet! Jag blir glad bara av att titta på den.

Eva - ja, han är faktiskt sjukt hemtrevlig och mysig min lilla kaninkompis. Jag känner till Kitsch-sajten. Har varit inne och tittat där. De har underbara saker!
Jeanette sa…
så sööt! älskar den lille filuren
Jenny L sa…
Ja, han är bara sååå söt! Han vill att du kommer och hälsar på snart.
Jeanette sa…
så klart jag ska! i veckan kanske..
äter han morötter eller en god flaska bourgogne ? ;)
Jenny L sa…
En morot till kaninen och en flaska bourgogne till oss, tycker jag! ;)

Populära inlägg